TWEEDE OSTEND MUSIC FAIR

NIEUWS2

Zaterdag 8 april staat Oostende op zijn kop. We starten al om 14u met een platenbeurs in Entrepot, Lafayette en Copador. Overdag zijn er concerten in ’t Manuscript (Mattias De Craene III, Vagina’s What Else?) en op straat (Trashbeatz). In de Copador en Lafayette zijn er een pak DJ’s aan het werk. In Copador verzorgt Kamp Noord de line-up met overwegend jong Oostendse DJ’s, in Lafayette zien we vinyl-only DJ-sets van Bram Braem, DJ Iron en Mo Disko (Mo & Benoelie, The Glimmers).

Daarnaast verzorgen we ook nog eens twee concerten op het Achturenplein naar aanleiding van de opening van The Crystal Ship. Daar staan Big Whoop en Manngold op het programma.

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk behalve die in de Elysée waar je 5 euro betaald in VVK, 7 ADD en 3 euro voor Oostendse jongeren die in het bezit zijn van een ENTREE-pas.

NIEUWE EP JACK PAROW

NIEUWS

Jack Parow, ofwel: de man met de (veel te) lange petklep, bracht deze maand een nieuwe EP uit! Hierop hoor je samenwerkingen met De Kraaien en Skip&Die maar ook onze eigenste Erteberkers.

NIEUWE PLAAT SOLDIER’S HEART

NIEUWS2

Vrijdag verscheen ‘Night By Night’, het debuutalbum van Soldier’s Heart. Soldier’s Heart werd in 2013 door Cutting Edge uitgeroepen tot ‘Talent van het jaar’ en won datzelfde jaar ook ‘De Nieuwe Lichting’ van Studio Brussel. Hun eerste single, African Fire, werd destijds grijsgedraaid op Studio Brussel en dat leverde de band voorprogramma’s op bij onder meer als dEUS, Balthazar en Crystal Fighters. En dit debuutalbum maken ze de hoge verwachtingen volledig waar.

ALICE OF THE ROOF ALBUM VAN DE WEEK

NIEUWS3

Ons Belgenlandje barst van talent, dat bewijst ook de piepjonge Alice On The Roof. Ze is nog maar amper 21 jaar oud, en toch speelde ze al op grote festivals zoals Pukkelpop en Eurosonic. Nu is er ook nog eens haar debuutalbum ‘Higher’.

Facebook

Contact

Vzw Jong Oostende
HENNEPSTRAAT 8
8400 Oostende
T 059/70 08 22
F 059/70 08 20

Partners